مروري بر پنجمين اجلاس بررسي ابعاد وجودي حضرت مهدي (عجل الله تعالي فرجه الشريف)
- پيشگفتار:
نبايد فراموش كرد هنگامي كه دبيرخانهي دائمي اجلاس دو سالانهي بررسي ابعاد وجودي حضرت مهدي(عج) به مديريت جديد سپرده شد از وضعيتي برخوردار بود كه معاون محترم پژوهشي و آموزشي در توصيف آن خطاب به رياست محترم سازمان تبليغات اسلامي در نامهي شمارهي 12139/7 مورخ 23/4/1383 چنين مرقوم داشتهاند:
«وضعيت بسيار ناگوار علمي و اداري حاكم بر مجموعهي سابق و فقدان پشتوانهي علمي لازم و كار پژوهشي در خور در طول 4 سال گذشته....»
اين در حالي است كه از تاريخ شروع رسمي فعاليت دبيرخانه با مديريت جديد در تاريخ 1/6/1383 هنوز كمتر از 6 ماه سپري نگرديده بود كه در تاريخ 13/12/1383 قرارداد تأليف كتاب «دكترين مهدويت» براي اساتيد و دانشجويان دانشگاههاي كشور به سفارش مركز برنامهريزي و تدوين متون درسي دانشگاهها منعقد گرديد. بدين معنا كه پس از بررسيهاي كارشناسان آن مركز، گروه علمي تدارك ديده شده از سوي دبيرخانه صلاحيت لازم را براي اين مهم احراز نموده بود.
چرا كه 3 ماه اوليه فعاليتهاي دبيرخانه تنها صرف مطالعات كارشناسي و برنامهريزي پيرامون تعريف رويكرد جديد فعاليتهاي دبيرخانهي اجلاس گرديد.
بلافاصله پس از آن نيز نگارش كتاب « معارف مهدوي » ويژهي مبلغان و روحانيون حوزههاي علميه با همكاري مركز مطالعات و پژوهشهاي فرهنگي حوزهي علميهي قم در دستوركار قرار گرفت.
علاوه بر آن كه در ارزيابيهاي موشكافانهي گروه كارشناسي وزارت آموزش و پرورش صلاحيت دبيرخانهي اجلاس براي تدوين و تأليف كتابهاي كمك آموزشي مورد تأييد و تصويب واقع گرديد.
عملكرد شش ماههي دوم سال 1383 دبيرخانهي اجلاس زمينهي خوبي را براي برگزاري اجلاس پنجم در سال 1384 فراهم نمود. زيرا دبيرخانه در ابتداي سال 1384 از وجاهت برجستهاي ميان ساير مؤسسات و مراكز تحقيقاتي و همچنين محققان و پژوهشگران زبده برخوردار گرديده بود. به طوري كه شمار اين تعامل مؤثر و فعال به 40 مؤسسه و بيش از يك صد محقق نامدار رسيده است. لطفابراي مشاهده متن اين گزارش به صورت pdfاينجارالينك نماييد.
